NÁŘEZOVÝ STROJ VERTIKÁLNÍ LEONARDO 385 EVO BS2
Kód: 153972G02ODetailní popis produktu
Nářezový stroj LEONARDO 385 EVO BS2 s nožem o průměru 385 mm s uložením posuvného stolu rovně.
- určen pro vysokou zátěž do nepřetržitého provozu
- vhodné pro velké provozy – supermarkety, velké jídelny, restaurace
- řemenový pohon
- gumové nožičky
- plastový otočný knoflík
- ovládací tlačítka z nerezové oceli s krytím IP67
- vzdálenost mezi nožem a motorem 70 mm
- zabudované brusné zařízení
- jednoduchá manipulace s přítlačným ramenem a ergonomickou rukojetí
- rychle demontovatelné a masivní nerezové přítlačné rameno
- pojezdový stůl s extra posuvnou deskou pro snadnou manipulaci suroviny při krájení
- BS2 – speciální snadno vyjímatelné upínací rameno vhodné pro krájení větších kusů masa, bůčku, špeku, prosciutta, mortadely apod. nebo kusů nepravidelného tvaru
Provedení EVO:
- zamezuje možnému vniknutí tekutiny či zbytků do nožového ústrojí v důsledku špatné manipulace a údržby, nový systém upevnění krytu bez spojovacího šroubu, nerezové provedení hřídele nože, ochrana plochy před vniknutím tekutiny stékající dolů z řezné plochy
- zpřesňuje seřizování tloušťky plátku – zvláště vhodné při krájení na tenké plátky, mikrometrická regulace tloušťky plátku
Standardní vybavení:
- nerezový nůž s rovným ostřím – určen pro krájení zeleniny, salámů, vařené šunky, italského prosciutta, syrového masa, vařeného masa, mraženého masa a ryb
Lze doobjednat:
- nerezový nůž se zubatým ostřím – určen pro krájení chleba, sýra a mraženého masa (-2°C)
- teflonový nůž s rovným ostřím – univerzální nůž vhodný především pro krájení sýrů a ryb
Za příplatek lze dodat přímo s teflonovým nožem pro univerzálnější
Doplňkové parametry
Kategorie: | Nářezové stroje rovné |
---|---|
Záruka: | 12 měsíců |
Hmotnost: | 61 kg |
max. tloušťka plátku: | 25 mm |
Napětí: | 230 nebo 400 V |
pohon: | řemínkový |
průměr nože: | 385 mm |
Příkon: | 380 W |
rozměr (š.hl.v.)*: | 676 x 887 x 626 mm |
řezná plocha: | 350 x 330 mm |
stupeň zátěže: | vysoká zátěž |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.